Pomadziarka cukiernicza podgrzewana PCP2

Urządzenie jest przeznaczone do produkcji pomady cukierniczej na bazie cukru i wody.

  • wydajność ok. 50 kg/h
  • zbiornik syropu o pojemności 60 litrów podgrzewany w kąpieli olejowej i zamykany pokrywą
  • wodne chłodzenie cylindra roboczego (może mieć zamkninięty obieg wody chłodzącej)
  • wziernik umożliwiający łatwą regulację wydatku syropu
  • automatyczna stabilizacja temperatury syropu; temperatura pracy do120 ° C
  • łożyskowanie toczne zapewniające długą żywotność urządzenia części stykające się z produktem i obudowa wykonane ze stali nierdzewnej
  • zasilanie z sieci trójfazowej 400 V , moc zainstalowana 6.4 kW
  • wymiary (W x S x G) 1200 x 540 x 1400 mm.
  • waga ~ 180 kg

Wstecz

Galeria